Producten

Wij verkopen onder andere producten van de onderstaande merken; 


Wat betekent Dutz? Durf Uitgesproken Te Zijn. Bij DutZ voelt u de enorme passie voor mondgeblazen glas. Iedere vaas, schaal, pot, windlicht, kandelaar, kaarsenglas, drinkglas, karaf is het resultaat van het toegewijde vakmanschap van de glasblazers. Ieder artikel is mondgeblazen en handgevormd. DutZ is onderscheidend!Ecri Living is een Hollands ambachtelijk familiebedrijf, zij zijn al generaties bezig om de kwaliteit en designs van hun producten te optimaliseren. Alles gebeurt in eigen huis, onder andere het maken van nieuwe modellen, maar ook het ontwikkelen van nieuwe kleuren. Het vervaardigen van de producten gebeurt met de beste grondstoffen die er te vinden zijn, dit om een uitstekende kwaliteit te kunnen waarborgen. Ook wordt er op een hoge temperatuur (ongeveer 1250 °C) gebakken, dit om een waterdicht en sterk eindresultaat te verkrijgen.

 


 

Quint – Joy of living is een dynamisch merk met een innovatieve en eigen kijk op de woonwens van vandaag de dag. Hun team reist de hele wereld door om een goed en variërend assortiment te vinden, wat voor uw woning de finishing touch geeft!

 


 

 

De collectie van Jodeco Glass is continu in beweging, naast een vast programma van standaard artikelen, verrassen zij u graag met leuke en betaalbare modellen van glas.

 

 


 

 

Long Island Living laat zich inspireren door de New England way of life en zij mixen het rustieke Scandinavië met het hedendaagse design. Zij streven naar kwaliteit en betaalbaarheid. Sinds 1993 reizen zij de wereld over om inspiratie op te doen, ideeën te verzamelen en de mooiste interieuraccessoires te ontdekken voor huis en tuin.